Tinklaraštis
Nedaug kas žino, kad juodieji česnakai brandinami ilgai, net kelis mėnesius. Per tą laiką gimsta skonis, kurį sunku apibūdinti vienu […]
Juodieji česnakai: neįprasta, sveika ir labai skanu!
Turbūt niekas neprieštaraus, kad ankštinės daržovės yra pigus augalinių baltymų šaltinis, ypač perkant „pradinį“ jų variantą – džiovintas pupeles, žirnius, […]
Ankštinės daržovės – gudrus pasirinkimas
Ispaninių šalavijų sėklos sugeria 10 kartų daugiau vandens nei pačios sveria, gerai brinksta ir šaltame, ir karštame skystyje, yra neutralaus […]
Ispaninių šalavijų sėklos tinka ne tik desertams
Centre įsikūrusi parduotuvė, kavinė ir edukacijų erdvė „Mokslo kavinė“ penktadienį vienai valandai pavirs atiduotuve ir kvies kauniečius pasidalinti nebereikalingomis knygomis […]
Kaune populiarina daiktų atidavimo idėją