Receptų kategorijos
Veganiškas juodųjų serbentų tortas
Abrikosus pamirkykite šiltame vandenyje, kol suminkštės, ir kartu su migdolais sutrinkite maisto trintuvu „S“ formos peiliuku.
- Pagrindui:
- 120 g migdolų
- 100 g džiovintų abrikosų
- Kremui:
- 200 g anakardžių (mirkytų per naktį)
- 300 g juodųjų serbentų
- šaukštas citrinų sulčių
- 4-5 šaukštų datulių sirupo
- 3 šaukštų skysto kokosų aliejaus
- 7 g agaro miltelių
- 100 ml vandens
Ruošiant kremą pirmiausia reikia išvirti agarą (sumaišyti su šaltu vandeniu, maišant užvirti, 2 min. pavirti ir nukelti nuo ugnies). Visa kita sudėkite į blenderio indą ir sutrinkite iki vienalytės masės. Paskui įmaišykite agaro nuovirą ir supilkite ant pagrindo.
Iki patiekiant laikykite šaldytuve, nes tortas su agaru puikiausiai sustingsta ir be šaldiklio.
Naujausi įrašai
Nedaug kas žino, kad juodieji česnakai brandinami ilgai, net kelis mėnesius. Per tą laiką gimsta skonis, kurį sunku apibūdinti vienu […]
Juodieji česnakai: neįprasta, sveika ir labai skanu!