Receptų kategorijos
Veganiškas juodųjų serbentų tortas
![Veganiškas juodųjų serbentų tortas](https://mokslokavine.lt/wp-content/uploads/2020/09/04-800x400.jpg)
Abrikosus pamirkykite šiltame vandenyje, kol suminkštės, ir kartu su migdolais sutrinkite maisto trintuvu „S“ formos peiliuku.
- Pagrindui:
- 120 g migdolų
- 100 g džiovintų abrikosų
- Kremui:
- 200 g anakardžių (mirkytų per naktį)
- 300 g juodųjų serbentų
- šaukštas citrinų sulčių
- 4-5 šaukštų datulių sirupo
- 3 šaukštų skysto kokosų aliejaus
- 7 g agaro miltelių
- 100 ml vandens
Ruošiant kremą pirmiausia reikia išvirti agarą (sumaišyti su šaltu vandeniu, maišant užvirti, 2 min. pavirti ir nukelti nuo ugnies). Visa kita sudėkite į blenderio indą ir sutrinkite iki vienalytės masės. Paskui įmaišykite agaro nuovirą ir supilkite ant pagrindo.
Iki patiekiant laikykite šaldytuve, nes tortas su agaru puikiausiai sustingsta ir be šaldiklio.
Naujausi įrašai
![Juodieji česnakai: neįprasta, sveika ir labai skanu!](https://mokslokavine.lt/wp-content/uploads/2021/03/03-300x200.jpg)
Nedaug kas žino, kad juodieji česnakai brandinami ilgai, net kelis mėnesius. Per tą laiką gimsta skonis, kurį sunku apibūdinti vienu […]
Juodieji česnakai: neįprasta, sveika ir labai skanu!