Page logo
  • Receptų kategorijos

  • Veganiška Ferrero Rocher versija

    Veganiška Ferrero Rocher versija

    • 150 g pakepintų lazdynų riešutų
    • 60 g lazdynų riešutų sviesto
    • 2 šaukštai kakavos miltelių
    • 75 g juodojo šokolado
    • 2 šaukštai kokosų aliejaus
    • 2 šaukštai datulių sirupo

    Lazdynų riešutai ir šokoladas – puikus duetas. Tuo tikrai įsitikinsite paragavę šių rutuliukų. Išvaizda jie panašūs į populiariuosius Ferrero Rocher, bet skoniu toli toli juos pranoksta!

    15 riešutų atidėkite – tai bus rutuliukų „širdelės“.

    Trečdalį likusių riešutų stambiai sukapojkite ir sumaišykite su išlydytu šokoladu. Įmaišykite šaukštą kokosų aliejaus, kad glajus nesustingtų į kietą luobą.

    Dabar imkitės pačių rutuliukų: visus likusius produktus sudėkite į smulkintuvo indą (ne blenderį, o tokį „S“ formos peiliukais) ir su pertraukomis malkite, kol masė pasidarys lipni. Keliolikai minučių padėkite į šaldytuvą – bus lengviau formuoti.

    Iš paruoštos masės voliokite nedidelius rutuliukus, į kiekvieną įsprauskite po riešutą, apvoliokite paruoštame glajuje ir dėkite į šaldytuvą sustingti.

    Ilgesniam laikymui galite dėti į šaldiklį.

    Naujienlaiškis

    Užsiprenumeruokite naujienlaiškį