Page logo
  • Receptų kategorijos

  • Rafaelo

    Rafaelo

    Ilgai ieškojome šio dieviško skonio rutuliukų veganiško ir gluten free varianto. Būdavo tai per sausa, tai per skysta, tai pernelyg sudėtinga pagaminti. O šis variantas – kol kas sėkmingiausias iš visų išmėgintų.

    • 2 šaukštai agavų sirupo
    • 40 g kokosų drožlių + dar truputis apvolioti
    • 40 vnt blanširuotų migdolų

    Abiejų rūšių sviestą ir aliejų pašildykite karšto vandens vonelėje, viską sumaišykite viename inde kartu su sirupu, kokosų drožlėmis ir maždaug pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą (sustingusią masę lengviau „valdyti“). Paskui padalinkite į maždaug 40 gabalėlių ir formuokite rutuliukus, į kiekvieną įterpdami po riešutą. Iš karto, kol rutuliukai aptirpę nuo jūsų rankų šilumos, voliokite kokosų drožlėse ir dėkite į šaldytuvą sustingti.

    Įkvėpimo šaltinis: www.biancazapatka.com/vegan-raffaelo-coconut

    Naujienlaiškis

    Užsiprenumeruokite naujienlaiškį