Receptų kategorijos
Rafaelo
Ilgai ieškojome šio dieviško skonio rutuliukų veganiško ir gluten free varianto. Būdavo tai per sausa, tai per skysta, tai pernelyg sudėtinga pagaminti. O šis variantas – kol kas sėkmingiausias iš visų išmėgintų.
- 2 šaukštai agavų sirupo
- 40 g kokosų drožlių + dar truputis apvolioti
- 40 vnt blanširuotų migdolų
Abiejų rūšių sviestą ir aliejų pašildykite karšto vandens vonelėje, viską sumaišykite viename inde kartu su sirupu, kokosų drožlėmis ir maždaug pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą (sustingusią masę lengviau „valdyti“). Paskui padalinkite į maždaug 40 gabalėlių ir formuokite rutuliukus, į kiekvieną įterpdami po riešutą. Iš karto, kol rutuliukai aptirpę nuo jūsų rankų šilumos, voliokite kokosų drožlėse ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
Įkvėpimo šaltinis: www.biancazapatka.com/vegan-raffaelo-coconut
Naujausi įrašai
Nedaug kas žino, kad juodieji česnakai brandinami ilgai, net kelis mėnesius. Per tą laiką gimsta skonis, kurį sunku apibūdinti vienu […]
Juodieji česnakai: neįprasta, sveika ir labai skanu!