Degustacija „Kas tie avinų žirniai?“
Avinžirniai – dar visai neseniai lietuvių „atrastas“ ankštinis augalas (o kai kam – dar išvis neatrastas…). Dabar jų jau galime nusipirkti kiekvienoje parduotuvėje, tačiau kodėl verta tai daryti, kuo jie naudingi, ką iš jų gaminti?
Trukmė: 1,5 – 2 val.
Pirmiausia ragaujame falafelius ir pamatome, kaip įvairiai juos galima patiekti. Falafeliams draugiją palaiko gardžios užtepėlės, vadinamasis humusas. Sužinome, kaip lengva patiems pasigaminti klasikinį, pikantišką, spalvotą humusą.
Pasisotinę avinžirnių kotletukais ir įvairaus skonio užtepėlėmis ragaujame šokoladinio humuso ir taip pereiname prie saldžiosios degustacijos dalies – įvairiausių saldumynų, kurie gaminami iš avinžirnių.
Kaina asmeniui: 15 eur. Minimalus grupės skaičius – 10 žm.
P.S. Išeisite sočiai pavalgę.
Naujausi įrašai
Nedaug kas žino, kad juodieji česnakai brandinami ilgai, net kelis mėnesius. Per tą laiką gimsta skonis, kurį sunku apibūdinti vienu […]
Juodieji česnakai: neįprasta, sveika ir labai skanu!