Lazdyno ir anakardžio riešutų sviestas

Lazdyno ir anakardžio riešutų sviestas, kuriame viršų ima taip gerai pažįstamas lazdyno riešutų skonis, tačiau anakardžiai daro jį švelnesnį ir subtilesnį. Lazdyno riešutai – tai stiprus energijos užtaisas. Baltymų lazdyno riešutuose beveik tiek pat kiek mėsoje, o angliavandenių – mažai. Anakardžiuose, kaip ir daugelyje kitų riešutų rūšių, gausu geležies, kuri padeda tinkamai funkcionuoti nervų, kraujotakos sistemoms. Taip pat anakardžių riešutuose, lyginant su kitais, randama nemažai B grupės vitaminų. Juo galima pasiskaninti ledus, jogurtą ar kokį kitą desertą, praturtinti šiuo skoniu daržovių ar vaisių kokteilius.

Sudedamosios dalys: 50% kepinti lazdynų riešutai, 50% kepinti anakardžių riešutai

Išvalyti